ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πώς λειτουργεί το Speed ​​Dating ?

love

Τα Πλεονεκτήματα του Speed Dating

Το Speed Dating σας εξοικονομεί χρόνο και εύκολη επαφή. Όπως δείχνει το όνομα speed dating, δεν θα χάσετε χρόνο. Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης speed dating , θα συναντήσετε άλλα ξεχωριστά άτομα(ο ελάχιστος αριθμός ατόμων αναγράφεται σε κάθε event). Πολλές γνωριμίες, μικρά ραντεβού σε μια μόνο τιμή!

Δεν υπάρχουν ενοχλητικές στιγμές στο Speed Dating. Δεν χρειάζεται να επινοήσετε δικαιολογίες για το πώς να βγείτε από μια δυσάρεστη γνωριμία. Τα 6 λεπτά, τα οποία θα ξοδέψετε με κάθε συμμετέχοντα στην εκδήλωση speed dating, μπορούν εύκολα να περάσουν, ακόμα και αν δεν βρείτε τα υπόλοιπα άτομα συμπαθητικά ή συμβατά.

Το speed dating έχει αναγνωριστεί. Το speed dating οργανώνεται με επιτυχία σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι κανόνες του Speed Dating

Οι κανόνες του Speed Dating είναι αρκετά απλοί. Μια ομάδα από single άτομα συγκεντρώνεται σε ένα καφέ ή παρόμοιο χώρο. Οπλισμένοι με ένα ψευδώνυμο, μια κάρτα αποτελεσμάτων και την αφρώδη προσωπικότητά τους, χωρίζονται σε ζευγάρια και ξεκινά η πρώτη τους γνωριμία.

Μετά από περίπου έξι λεπτά συνομιλίας, ένα κουδούνι χτυπά, οι άνδρες προχωρούν στην επόμενη κυρία και ξεκινάει μια άλλη γνωριμία έξι λεπτών. Οι κυρίες παραμένουν πάντα στα δικά τους τραπέζια.

Μετά από κάθε speed dating, οι συμμετέχοντες αναγράφουν σε μια κάρτα αν θα ήθελαν να ξανασυναντηθούν με το συγκεκριμένο άτομο. Αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο, που σημαίνει ότι το άτομο που έχετε επιλέξει σας έχει επίσης επιλέξει, οι διοργανωτές παρέχουν σε κάθε μέλος τα στοιχεία επικοινωνίας του άλλου (τηλέφωνο επικοινωνίας και το μικρό όνομα).

Ραντεβού

Από εκείνο το σημείο, όλα εξαρτώνται από εσάς. Θα κανονίσετε να συναντηθείτε και να αρχίσετε να γνωρίζετε ο ένας τον άλλον.

speed dating αθήνα

Είναι το Speed ​​Dating για μένα?

  • Αν θές να συναντήσεις κάποιον, και δεν ξέρεις που και πώς?

 

  • Έχετε δοκιμάσει το online dating, αλλά έχετε ανακαλύψει ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων προσπαθούν απλώς να σκοτώσουν το χρόνο τους, δεν το βλέπουν σοβαρά, και δεν προγραμματίζουν καν να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο;

 

  • Εναλλακτικά, γνωρίσατε ακόμη και μερικούς ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα έτυχε να είναι διαφορετική η εντύπωση που είχατε κερδίσει μέσω της αλληλογραφίας σας

 

  • Είστε απλά απασχολημένοι να περάσετε ώρες μπροστά από τον υπολογιστή μέσω εκατοντάδων προφίλ και απαντώντας σε άχρωμα, απρόσωπα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

 

  • Προτιμάτε να συναντάτε ανθρώπους πρόσωπο με πρόσωπο και να διαθέτετε την ανωνυμία του Διαδικτύου;

 

  • Δεν θέλετε να βασίζεστε μόνο στη σύμπτωση, αλλά θέλετε να είστε ενεργός και να αρχίσετε να συναντάτε ανθρώπους με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο;

 

Αν σας έπεισαν όλα τα παραπάνω, τότε το Speed Dating είναι για εσας!

Scroll to Top