Χριστουγεννιάτικο Speeddating Event

Facebook
Email
Twitter
WhatsApp

Χριστουγεννιάτικο Speeddating Event

Επειδή μας ζητήσατε κάτι ξεχωριστό για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, όπως και να υποδεχτούμε το Νέο Έτος ανταποκριθήκαμε και οργανώσαμε ένα εορταστικό speeddating event. Το γνωστό πλέον ξεχωριστό roof garden του Athens Cypria, μας περιμένει την Κυριακή 29/12/19, στις 20:30 για να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας , να ανταλλάξουμε ευχές και να περάσουμε ένα όμορφο Γιορτινό βράδυ!!!

3 λεπτά απο το σταθμό μετρό του Συντάγματος. Δρομολόγια λεωφορείων που βολεύουν 100, 12, 040, 2, 4, 11, 15, 025, 026, κ.α.

Ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες,αλλά και εσάς που δεν καταφέρατε να συμμετάσχετε(λόγω περιορισμένων θέσεων)και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους σας!!!


Ήταν μια εορταστική-διαφορετική βραδιά και ελπίζω οι ευχές που ανταλλάξαμε να είναι οδοιπόρος για την καινούρια χρονιά!!!


Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω την διεύθυνση του ξενοδοχείου για την φιλοξενία,όπως και για το δώρο(Δείπνο για 2 άτομα στον πανέμορφο χώρο του roof garden)στον νικητή της βραδιάς!!!


Ραντεβού όπως πάντα στο επόμενο!!!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Επικοινωνήστε μέσω τηλεφώνου ή email πρίν κάνετε κράτηση ηλεκτρονικά!

Scroll to Top